Retourneren

Indien de bestelde artikelen niet aan uw verwachting voldoen, heeft u het recht de artikelen binnen 14 dagen te retourneren. U dient vooraf met een herroepingsformulier de retourzending via de mail te melden. Wij bevestigen vervolgens de retourzending, waarna u de artikelen kunt retourneren.

Geretourneerde artikelen mogen geen sporen van gebruik of beschadiging vertonen en dienen te worden teruggestuurd in de originele verpakking. 

Producten die beschadigd, incompleet of in een staat zijn waardoor het product onverkoopbaar is geworden zullen niet worden geaccepteerd. Als een artikel niet meer als ‘nieuw’ is te verkopen kan de ondernemer de schade verhalen op de consument. 

Regels retourneren

De verzendkosten van de geretourneerde artikelen zijn voor rekening van koper (dit is wettelijk bepaald en de kosten zijn afhankelijk van verzendbedrijf welke klant kiest met een max van €6,95 aan verzendkosten)

Bij het ruilen van een artikel zijn de verzendkosten van de retour en de nieuwe toe zending voor kosten van de koper!

Indien het teruggestuurde artikel voldoet aan de gestelde voorwaarden krijgt u het aankoopbedrag van het betreffende artikel retour. In het laatste geval zal het bedrag binnen 14 dagen worden terugbetaald op de rekening van herkomst. Retour zendingen zonder herroepingsforumlier worden niet in behandeling genomen.

Indien er sprake was van gratis verzending ivm een bestelling boven € 75,00 en er worden artikelen geretourneerd, waardoor het nieuwe order bedrag lager uitkomt dan € 75,00, dan worden er alsnog verzendkosten berekend. Deze verzendkosten worden in mindering gebracht op het te crediteren bedrag.

Uitzondering retourrecht

Artikelen die speciaal op verzoek zijn gemaakt of besteld kunnen niet geretourneerd worden. 
SALE artikelen nemen wij niet retour.
Wij accepteren kleding/textiel wat dusdanig on-hygiënisch ruikt niet retour!
Als een artikel niet meer als ‘nieuw’ is te verkopen kan de ondernemer de schade verhalen op de consument!

Schade/breuk:

Neem in het geval van klachten, beschadigingen of breuk direct contact met ons op of uiterlijk binnen 3 werkdagen na aflevering van de bestelling. Na deze termijn kunnen wij niet meer garanderen dat de schade wordt vergoed. Bij het melden van schade verzoeken wij u direct foto's als bijlage mee te sturen zodat wij beter de klacht/schade kunnen beoordelen en om de afhandeling van de klacht te verspoedigen. Wij kunnen ook vragen het artikel retour te sturen ter beoordeling van de schade. Hierna zoeken we samen naar een redelijke oplossing. Stuur een garantieartikel niet zomaar retour, deze verzendkosten worden niet door ons vergoed!

Herroepingsformulier downloaden klik hier

Graag het Herroepingsformulier printen en gevraagde gegevens invullen en toevoegen aan de retour artikel(en).

Stuur ons een mail dat u artikel(en) retour stuurt, na bevestiging van ons kunt u het pakket retour sturen. Vergeet niet het formulier bij de retour artikel(en) toe te voegen, anonieme retouren (zonder naw gegevens, ordernummer etc) kunnen wij helaas niet in behandeling nemen.

Esmee Styling is niet aansprakelijk voor het zoek raken van retour zendingen!

 

Heeft u geen printer,  dan volstaat een handgeschreven briefje met onderstaande gegevens ook.

Naam;

Adres:

Ordernummer;

Besteldatum;

Datum van ontvangst;

Orderbedrag:

Artikelen retour;

Datum retour zending;

Handtekening;

© 2009 - 2020 Esmee Styling | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Accepteren